Friday, July 22, 2011

Η καφρίλα του ΟΑΣΑ: Με την απεργία των ταξί, έκοψαν δρομολόγια λεωφορείων

Σε απίστευτη συγκοινωνιακή ταλαιπωρία υποβάλλονται οι Αθηναίοι τις τελευταίες μέρες. Από τη μία είχαμε την απεργία των ταξί που δυσκολεύει τις μετακινήσεις, από την άλλη έχουμε και τον ΟΑΣΑ που έχει εκμεταλλευτεί την απεργία των ταξί τρώγοντας δρομολόγια λεωφορείων σωριδόν.

Οι Αθηναίοι αναγκάζονται να περιμένουν στις στάσεις από 45 έως 90 λεπτά για λεωφορεία που η κανονική συχνότητα διέλευσής τους είναι το 15λεπτο.

Προφανώς ο ΟΑΣΑ με αδιαφανείς διαδικασίες και δεδομένου ότι δεν έχει ανταγωνισμό (ταξί) στους δρόμους, επαναπαύτηκε και έκοψε παραπάνω από τα μισά δρομολόγια. Τα παράπονα επιβατών χιλιάδες που εν μέσω θερμοκρασιών 36-40 βαθμών αναγκάζονται να περιμένουν ώρες στις στάσεις μέχρι να φανεί ένα μέσο μεταφοράς.

Βρε κάφροι του ΟΑΣΑ (οδηγοί, σταθμάρχες, προϊστάμενοι...) επειδή κάνουν απεργία τα ταξί που σημαίνει ότι λειτουργείτε πια χωρίς ανταγωνισμό, βρήκατε ευκαιρία για να ξύνεστε ακόμα περισσότερο; Γιατί από όταν άρχισαν απεργία τα ταξί ο μέσος χρόνος αναμονής στις στάσεις αυξήθηκε από τα 15 στα 45 λεπτά; Συνέλθετε... εμείς σας πληρώνουμε, εμείς θα σας λιανίσουμε τα κόκκαλα.

Οι επιβάτες

No comments:

Post a Comment