Friday, July 15, 2011

Επιχείρηση αστυνομικών δυνάμεων στο κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών


Κλούβες με δύο διμοιρίες έχουν μεταβεί στο κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Αλλοδαπών στο Ελληνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλοδαποί κρατούμενοι υπό απέλαση αρνούνται να μπουν στα κελιά τους.
Πληροφορίες θέλουν τους αλλοδαπούς να διαμαρύρονται για το θάνατο συγκαρτούμενού τους, ο οποίος εξέπνευσε σήμερα.
Στα κρατητήρια έχει κληθεί και έχει μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, εξέδωσε  σχετική ανακοίνωση για το συμβάν. Σύμφνωα με την Ανακοίνωση της Αστυνομίας Πακιστανός, κρατούμενος για διοικητική απέλαση από τις 13/06, στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής  του Ελληνικού,  στις 11.00 περίπου το μεσημέρι, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε από το προσωπικό προκειμένου  να εξετασθεί, στο Ιατρείο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Γιατροί ΜΚΟ, που εξέτασαν τον Πακιστανό κρατούμενο,  δεν έκριναν  απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο, και αφού του  χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, του επέτρεψαν να επιστρέψει στο κελί του.
 Μιάμιση ώρα αργότερα, περίπου στις  13.20, ο Πακιστανός κρατούεμνος, αιστάνθηκε και πάλι  αδιαθεσία, και μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά στο  Ιατρείο. Συτή τη φορά, οι γιατροί της ΜΚΟ, έκριναν ότι  απαραίτητη η μεταφορά του αλλοδαπού κρατούμενου σε κρατικό Νοσοκομείο και για το λόγο αυτό, κλήθηκε ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ. Στις 15.00 περίπου το μεσημέρι, και πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ο Πακιστανός κρατούμενος εξέπνευσε, ενώ οι γιατροί της ΜΚΟ, που  κατέβαλλαν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.
Για τα αίτια του θανάτου του κρατούμενου, διενεργείται  προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
 Με αφορμή το θάνατο του συκγρατούμενού τους, οι υπόλοιποι αλλοδαποί κρατούμενοι, αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους, και επικράτησε ένταση στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στο Ελληνικό, και κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνηση Αστυνομικών Δυνάμεων, με σκοπό να αποφευχθεί γενίκευση της έντασης.
 
Πηγή: now24.gr

Related posts:
· Sony Ericsson Zylo
· Samsung Wave 723
· Προσλήψεις 4.000 πυροσβεστών
· Επιστολή του Αμερικανο-ελληνικού Ινστιτούτου προς την Χίλαρι ενόψη
· Εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου
· Το Καλύτερο Σεξ του Κόσμου...
· Κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων οφειλετών από το ΙΚΑ
· aiutooooooooooooooooooooooooooooooooooooo guys .. a?
· Παγκόσμιος άτλαντας της κοινωνικής δικτύωσης

No comments:

Post a Comment