Wednesday, June 1, 2011

Aγανακτισμένοι για 8η ημέρα και έπεται συνέχεια


Έχει περάσει μία εβδομάδα ακριβώς από την πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση των ''Αγανακτισμένων''. Αν και κάποιοι πίστευαν ότι το κίνημα είναι μία μόδα της εποχής, κάτι παροδικό που θα ξεφουσκώσει γρήγορα, η αποφασιστικότητα των αγανακτισμένων πολιτών τους διαψεύδει ολοκληρωτικά. Το κίνημα αντί να κάμπτεται ολοένα και δυναμώνει.
Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα οι πολίτες της Αθήνας, πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος να ενώσουν τις φωνές τους και να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής, των δυσβάσταχτων μέτρων του μνημονίου και της γενικότερης πολιτικής σήψης. Το NEWS 247 παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό και την κινητοποίηση της Τετάρτης.
Την Τετάρτη συγκεντρώθηκαν πάνω από 10.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα και μπορεί ο αριθμός να ήταν μικρότερος εν συγκρίσει με τη συγκέντρωση της Τρίτης, ωστόσο υπήρχε παλμός και πάθος.
''Η Ελλάδα δεν πωλείται'' βροντοφώναξε το ξεσηκωμένο πλήθος. Οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες, δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να δικαιωθούν. Δε φεύγουν, αν δε φύγουν οι πολιτικοί. Είναι πεπεισμένοι ότι η τύχη τους είναι στα χέρια τους και δεν ετεροπροσδιορίζεται από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Πηγή: news247.gr

Related posts:
· «Λογοτεχνία εν Αθήναις» με συμμετοχή ισπανόφωνων λογοτεχνών από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου
· Ο Τίτος Πατρίκιος και η Κική Δημουλά συζητούν για την «ποίηση σήμερα», τη Δευτέρα (6 Ιουνίου)
· Νέα αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΠΟ - Αθλητισμός - Ποδόσφαιρο - Β΄Εθνική
· Go out from your comfort zone! Keep growing and shape your character to be a better you!
· Έρχονται στην Κρήτη οι 33 μεταλλωρύχοι της Χιλής
· Άρειος Πάγος: Δεν ισχύει το απόρρητο των επικοινωνιών στο Internet

No comments:

Post a Comment