Monday, June 25, 2012

Δεν θα συμμετάσχουν στη Σύνοδο Βενιζέλος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, είχε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 28 και 29 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις έπειτα από την συνάντηση με τον κ. Κουβέλη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η συνάντηση έγινε σε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση με τον πρωθυπουργό.

Πάντως, ο κ. Βενιζέλος, όπως δήλωσε, τις ημέρες που θα διεξάγεται η Σύνοδος στις Βρυξέλλες θα είναι εκεί καθώς θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενώ θα έχει επαφές και με αρχηγούς των ευρωπαϊκών κρατών. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψη αυτή στις Βρυξέλλες κινείται στα πλαίσια της κομματικής του ιδιότητας

Ακόμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι αυτό που επείγει είναι η συγκρότηση της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, η οποία θα βοηθήσει και στο διαρκή διάλογο με την αντιπολίτευση, ενώ τόνισε ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επίσκεψη της Τρόικας.

Τονίζεται ότι την Τρίτη το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Συζητήσαμε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την παρουσία μας στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. Δεν θα μεταβούμε διότι δεν μεταβαίνει ο κύριος πρωθυπουργός, αλλά συμφωνήσαμε ότι αμέσως έπειτα από την ανάρρωση του κ. Σαμαρά θα μεταβούμε μαζί στις Βρυξέλλες, σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο, ώστε να διαπραγματευτούμε και προπαντός να διεκδικήσουμε όλα εκείνα τα οποία αντιστοιχούν στην εφαρμογή και στην υλοποίηση των όσων έχουμε συμφωνήσει στο επίπεδο της προγραμματικής συμφωνίας-προγραμματικής σύγκλισης. Το ταξίδι στην Ευρώπη θα γίνει αμέσως μετά, παρουσία και των τριών μας. Για τον κ. Βασίλη Ράπανο. Επιθυμώ να του μεταφέρω τις θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση», δήλωσε από δικής του πλευράς ο Φώτης Κουβέλης έπειτα από την συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

pathfinder.gr

Related posts:
· Asus Taichi
- Microsoft Surface

Εναλλακτικές θεραπείες
- Wordpress hosting
- Samsung Galaxy S III user manual
- Google Play
- Ηλεκτρολογία
- Web Hosting
- Firefox 11
- iPad 3
ΟΤΕ TV
- Xperia P
-BMI Calculator
- Calories

Format Factory

11 αντιοξειδωτικά βότανα που θωρακίζουν τον οργανισμό
Ghost Recon Future Soldier - Walkthrough Part 24 [Mission 6: Firefly Rain] - W/Commentary
Άργιλος
When you know what you want, and want it bad enough, you will find a way to get it. -Jim Rohn
Panasonic Lumix DMC-TZ30
Nokia X2
Temple Of The Gods Part 1 E2 -- [Jeff's POV]· Τηλεφωνική επικοινωνία, το απόγευμα, μεταξύ Σαμαρά και Ομπάμα
· Σε εκκρεμότητα η ορκωμοσία του Β.Ράπανου
· Being happy doesn’t mean that everything is perfect. it means that you’ve decided to look beyond the
· 37χρονος βρέθηκε νεκρός στον Όλυμπο
· Τουρκία-Συρία: Σε δοκιμαστική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο βρισκόταν το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε, δεν εκτελούσε μυστική αποστολή, τόνισε ο Νταβούτογλου
· Τα 12 καυτά ερωτήματα του Τομσεν και η πικρή ελληνική αλήθεια
· Στους σεισμοπαθείς τα χρήματα της πρόκρισης, λένε οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές

No comments:

Post a Comment