Monday, June 11, 2012

Συνάντηση Βενιζέλου με Μόντι στη Ρώμη

Επίσκεψη στη Ρώμη πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας χθες τη συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Βενιζέλος πρόκειται να έχει συνάντηση, νωρίς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι και τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος πρόκειται για μια συνάντηση σε συνέχεια της συνάντηση που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τους αρχηγούς των σοσιαλιστικών κομμάτων της Ευρώπης.

Χθες σε ομιλία του προς στελέχη του κόμματος του Λεκανοπεδίου Αττικής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «αν δεν σχηματιστεί η διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, η χώρα θα φλερτάρει με ακραίες μορφές κινδύνου».

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ενισχυθεί στις επικείμενες εκλογές ώστε να διεμβολίσει το «τεχνητό σκηνικό δήθεν δικομματισμού που βολεύει αναμφίβολα τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ «. Ανέφερε δε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο πραγματικός πόλος που είναι στο μέσο του πολιτικού φάσματος, για να συμπληρώσει πως αυτό δεν σημαίνει ότι σταθμίζει τις καταστάσεις και καιροσκοπεί, ότι έχει πλήρη συνείδηση της υποχρέωσής του να παίξει καταλυτικό ρόλο, για μια διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. «Μπροστά σε έκτακτες συνθήκες χρειάζονται αντισυμβατικές, γενναίες, ενωτικές, εθνικές λύσεις που δεν διχάζουν την κοινωνία και ανακόπτουν τη βία», επισήμανε.

Σε αυτό το σημείο παρέπεμψε στα 8 σημεία για τη συμφωνία εθνικής ευθύνης που περιλαμβάνονται στη σχετική επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τους αρχηγούς της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε την εκτίμησή του ότι δεν πρόκειται να προκύψει αυτοδυναμία, αλλά και ότι δεν θα αρκούσε ούτε η δύναμη μιας οριακής αυτοδυναμίας, ενώ συμπλήρωσε ότι η ΕΕ «έχει μάθει το μάθημα» και ότι θέλει να δεσμευτούν και να υπογράψουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που επηρεάζουν τις εξελίξεις.

pathfinder.gr

Related posts:
· Facebook Camera
- Android app for Wordpress site

Εναλλακτικές θεραπείες
- Wordpress hosting
- Samsung Galaxy S III user manual
- Google Play
- Ηλεκτρολογία
- Web Hosting
- Firefox 11
- iPad 3
ΟΤΕ TV
- Xperia P
-BMI Calculator
- Calories

HTC ChaCha user manual Greek - Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά

Tο πρώτο φάρμακο που παράγεται σε γενετικά τροποποιημένα φυτά
Float Free for iPad (App Review #7)
Φυτικά Έλαια
Things aren't always what they seem. Stay positive and always remember: "Don't judge a book by its cover!"
Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαι ευγνώμων για τα χρήματα που παίρνω
Hanns.G HL249DPB
HTC Wildfire S· Ο Σόιμπλε χαιρετίζει τη συμφωνία που επετεύχθη με την Ισπανία
· H Μόσχα δεν θα αντιτασσόταν σε αποχώρηση Άσαντ, αλλά «όχι επιβεβλημένη»
· ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξελίξεις στην Ισπανία επιβεβαιώνουν όσα λέμε
· Μεγάλη άνοδος εσόδων για το αμερικανικό box office εν συγκρίσει με το 2011
· Διανομή Αγαθών στην Εστία μας από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ.Λάτσης
· Γαλλία-βουλευτικές: Ανοιξαν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο
· ΕΕ: Η βοήθεια προς την Ισπανία δίνει ένα πολύ σαφές μήνυμα στις αγορές, δήλωσε ο Επίτροπος Ρεν

No comments:

Post a Comment