Monday, May 23, 2011

Ψωμιάδης: Τα τανκς μας λείπουν


Βαριές κουβέντες χρησιμοποίησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας τις πρωινές ώρες σήμερα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα", ώστε να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
"Αυτό που λείπει σήμερα είναι μόνο τα τανκς. Κατά τα άλλα τέτοια χούντα δεν πέρασε πουθενά", ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης.
Υποστήριξε ακόμα ότι "δεν υπάρχει κράτος σήμερα" και ότι "έχει διαλυθεί", λόγω των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών που επικρατούν σε μια σειρά από τομείς, της αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανομένης.
Όσον αφορά τη συναίνεση, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (ο οποίος είναι αντιμέτωπος εδώ και καιρό με το ενδεχόμενο καθαίρεσης λόγω της καταδίκης του από τη Δικαιοσύνη),  παρατήρησε ότι η  συναίνεση δεν πρέπει να υπάρξει μεταξύ των κομμάτων, αλλά στο εσωτερικό της κυβέρνησης, όπως επίσης  ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον κομματικό του  μηχανισμό.
Ο κ. Ψωμιάδης υπενθύμισε μεταξύ άλλων  ότι οι "πράσινοι συνδικαλιστές" έχουν ξεκινήσει να δηλώνουν, όπως συνέβη πρόσφατα με την ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ, ότι δεν θέλουν να έχουν σχέση με το κυβερνών κόμμα.
               

Πηγή: news247.gr

No comments:

Post a Comment